Liste over højt kalorieindhold brændende øvelser

Oversigt

Hvis du træner for at forbrænde kalorier, så du kan tabe sig, er der mange øvelser, du kan udføre. Nogle øvelser brænder imidlertid flere kalorier end andre i samme tid. Hvis du jonglerer familie, arbejde og andet ansvar og ikke har meget tid til at træne, er det de øvelser du skal vælge.

Basketball

At spille sport er en sjov og effektiv måde at udøve for at forbrænde kalorier. Sport som basketball er fremragende valg, fordi de indebærer en masse spring og hardt løb. Ifølge lærebogen “Sports- og træningsnæring” vil du forbrænde mere end 600 kalorier i timen, mens du spiller basketball, hvis du vejer 170 pund.

Cykling

Hvis du er ved at komme ud af en skade eller lider af ledsmerter, er cykling en forholdsvis sikker kalorieforbrændingsøvelse, fordi den ikke understreger dine knogler og ledd så meget som andre øvelser, som dine fødder gentagne gange kontakter jorden. Hvis du vejer 170 pounds, vil du brænde ca. 300 kalorier i et lavt tempo og mere end 700 i et ekstremt hurtigt tempo.

Reb hoppe

Rope-hoppe er en effektiv kalorieforbrænding, der kan udføres næsten fra alle steder. Du kan forbrænde 150 kalorier eller mere på bare 15 minutter, hvis du vejer mere end 150 pund og udfører omkring 120 hopp pr. Minut.

Løb

Kørsel er en af ​​de mest populære kalorieforbrændingsøvelser. Du ser sikkert folk kører til motion hver dag, hvis du bor i et byområde. Selv i et langsommeligt tempo vil du forbrænde ca. 600 kalorier i timen, hvis du vejer mellem 160 og 170 pund i henhold til “Sports- og træningsnæring.” Hvis du kører med moderat eller hurtigt tempo, kan du forbrænde mere end 1.000 kalorier pr. time.

Hvis du bor i et koldt klima, kan dine valg for udendørs aktiviteter være begrænset. Langrend er imidlertid en effektiv kalorieforbrænding, der kun kan udføres i koldt vejr. Afhængigt af om sneen er hård eller blød, brænder man næsten lige så mange kalorier som at køre for samme intensitetsniveau.

Som cykling er svømning en lavt træningsøvelse, som ikke vil understrege dine knogler og led i så meget som basketball, rebspring eller løb. Hvis du vejer 170 pund og svømmer i 30 minutter, vil du forbrænde ca. 400 kalorier afhængigt af hvilket svømmeslag du bruger.

Ikke kun vil du forbrænde kalorier, mens du løfter vægte, men du får også muskelmasse, der hæver dit stofskifte. Dette vil hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier, mens du ikke træner. Hvis du vejer omkring 170 pund, vil du brænde mellem 400 og 500 kalorier i timen, mens du løfter vægte.

Stå på ski

svømning

Vægt træning