Hjem retsmidler for en allergi hoste

Drikke væsker

Hoste kan have mange årsager, herunder allergier. At lindre en allergisk hoste med hjemmebehandling svarer til at lindre andre typer hoste, selv om du vil starte med at bestemme allergikilden og eliminere det, hvis det er muligt. Når du oplever allergi symptomer, kan et par forskellige hjem retsmidler klare op i hosten.

Aflast Congestion

Drik rigeligt med vand og andre væsker for at hjælpe med at rydde op med hoste, rådgiver Lægernes Hjemrejsebetegnelse, med uddrag på MotherNature.com. Holde din krop godt hydreret kan hjælpe med at tynde den slim, der dræner i halsen fra dine bihuler. Vand, frugtsaft og klar bouillon er effektive ekspektorater med evnen til at løsne og hjælpe med at udvise slim. Drikkevæsker hjælper også med at lindre en tør hals, der kan forårsage hoste. Du kan udvikle en tør hals, hvis du trækker vejret gennem munden på grund af en tøs næse.

Drikke honning-sødet drikkevarer

Fordi hoste kan være relateret til næsesirritation, kan lindring af overbelastning bidrage til at reducere hoste. Måder at gøre dette er at bruge en saltopløsning eller spray til din næse, tage varme brusere eller bade eller omhyggeligt indånde damp fra en pande varmt vand. Rumbefugtere og vaporizers kan også hjælpe, men sørg for at holde dem rene. Enhver form eller bakterier kan forværre allergier og hoste.

Boghvede honning blev vist at være mere effektiv end over-the-counter hostemedicin i en undersøgelse offentliggjort i december 2007 udgaven af ​​Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine. Undersøgelsen fokuserede på børn med øvre luftvejsinfektioner. Boghvede honning var endnu mere effektiv end medicin indeholdende host suppressant dextromethorphan. Allergi Astma Technology hjemmeside citerer studiet for deres læsere som et alternativ til hoste suppressants. Du kan blande honning med varmt vand eller urtete og drikke det. Børn under en årig bør ikke fodres med honning, fordi det kan være skadeligt for dem.