Urter for at reducere bryststørrelsen

Oversigt

Næsten alle brystreduktionsprodukter indeholder de samme urte ingredienser. Mens de fleste af disse produkter markedsføres som helt naturlige, har Food and Drug Administration ikke vurderet disse suppleringsproducenters påstande, og der er ikke noget bevis for, at disse individuelle urter faktisk bidrager til at reducere bryststørrelsen. Du bør altid rådføre sig med din læge, inden du går ind i en hvilken som helst form for tillægsbehandling.

Hoelen

Hoelen er en svamp der primært vokser på bunden af ​​kinesiske røde fyrretræer. Urten tilhører polyporaceae familien og ligner ikke den typiske champignon form med en stilk og hætte. Hoelen er i stedet en forfaldet træsvamp indeholdende enzymer, der beskadiger træernes rod og dens træstruktur, ifølge ITMOnline.org. Den usædvanlige svampe anvendes i mange urtemedicinske brystreduktionsprodukter, men der er ikke noget afgørende bevis for, at hoelen faktisk bidrager til brystreduktion. Vær forsigtig, når du bruger hoelen.

Guarana

Guarana, der er til stede i næsten alle kosttilskud til urtemedicin, er en tørret pasta fremstillet af klatrende bus Paullinia cupana, der findes mest i Sydamerika. Pastaen indeholder tanniner og koffein og er den vigtigste ingrediens i en sydamerikansk stimulerende drink, ifølge Britannica.com. Dens koffeinindhold er signifikant højere end for typisk kaffe eller koffeinholdige drikkevarer i USA. Guarana bruges også ofte til urtete og i kapseltilskud. Der er ikke foretaget nogen endelige undersøgelser for at understøtte krav om, at guarana fremmer brystreduktion. Vær forsigtig, når du bruger guarana.

fennikel

Fennikel er almindeligt anvendt i brystreduktionsprodukter. Det bruges også som medicin, da dets frø har været kendt for at lindre flatulens og kronisk hoste, ifølge Botanical.com. Urten er hjemmehørende for meget af Europa og er blevet høstet så langt øst som Indien. Fennikel er højt i vitamin C, kostfiber, kalium og mangan, ifølge WHFoods.org, og kan bidrage til at forhindre betændelse. Der er ikke noget afgørende videnskabeligt bevis på, at fennikel kan reducere bryststørrelsen. Vær forsigtig, når du bruger fennikel.

Ingefær rod

Gingerrot er længe blevet brugt til medicinske formål i indiske, asiatiske og arabiske urte traditioner, ifølge University of Maryland Medical Center, eller UMMC. Urten, en fælles ingrediens i brystreduktionstilskud, har været kendt for at hjælpe med at behandle diarré, kvalme, arthritis og hjertesygdomme. Gingerrot bruges også ofte til madlavning og har været kendt for at hjælpe med at helbrede forkølelser og influenzalignende symptomer. Urten er indfødt i Asien, og roddelene siges at indeholde flygtige olier og phenolforbindelser som shogaoler og gingeroler, Ifølge UMMC hjemmeside. Der findes ikke noget hårdt videnskabeligt bevis, der kan bevise eller modbevise gingerrotets virkninger på brystreduktion. Vær forsigtig, når du bruger ingefærrot.