Måltider, som børn kan lide at spise

Oversigt

Selv om nogle børn vil spise alt hvad der står foran dem, finder mange forældre sig i en kamp om at få deres børn til at spise en afbalanceret kost. I stedet for at argumentere eller frygte, find kreative måder at få børn til at spise nok frugt, grøntsager, protein og fuldkorn. Giv ikke op på dine børn at spise sunde fødevarer. I en artikel på webstedet for forældremyndighed siger børnelæge Claire McCarthy, at nogle børn skal tilbydes grøntsager mange gange, før de accepterer dem.

spaghetti

Spaghetti er en favorit blandt mange familier, så drage fordel af saucen for at tilføje nærende grøntsager og protein. Puree dampede grøntsager og tilsæt dem til tomatsausen for at øge fødevarens næringsværdi. Courgetter, græskar og squash er nemme at skjule, og de er alle fyldt med vitaminer. Start med at tilføje 1/2 kop en puré grøntsag til saucen, og tilføj derefter mere som din familie tillader. Tilsæt fedtfattigt bøf, strimlet kylling eller ternet tofu til protein og fuld hvedepasta til at afrunde måltidet.

kabobs

Nogle kræsne spisere vil prøve noget nyt, hvis det er på en pind med mad, som de allerede kan lide. Læg kyllingstykker af kylling med paprika, kirsebærtomater, courgette og selleri til en farverig medley af næringsrige fødevarer. En anden valgmulighed som anbefalet af forældrenes hjemmeside er en opstilling af pizza-type fødevarer. Prøv at skære kanadisk bacon, tomater, mozzarella biter, focaccia brød og alt andet dine børn kan lide på pizza.

Meatball Subs

Sandwich elskere kan nyde en nærende meatball sub. Puree en servering af dampede grøntsager og tilsæt den til kødboldblandingen inden madlavning. Smør kødbollerne i en blanding af rød italiensk sovs og lavnatriumgrønsage til endnu mere næringsværdi. Tilsæt lidt shredded ost til sandwichen, og du vil have et sundt måltid til den sandwich-kærlige kid.

Kunstværker

Kids Meal Ideas-hjemmesiden anbefaler at omdanne måltider til kunstværker. Klæd bagte kartofler med ost og grøntsager for at få dem til at ligne dyr. Brug cookie cutters til at give brød elementer en ny form og give farverige grøntsager til børnene at dekorere dem. Et sjovt ansigtsmål kan være en servering af Mos kartofler fladt og formet til at ligne et ansigt. Tilsæt bite-size stykker af kød til øjne, grønne bønner til en mund og en gulerod eller tomat til en næse.

Finicky eaters kan være villige til at prøve en mini meatloaf designet kun for dem. Du kan lave mini-brød eller danne dem i simple former på et bageplade i stedet for i et enkelt brød. Puree grøntsager og bland i meatloaf for at tilføje mere ernæring til dit barns måltid. Server mini-kødloven med kartoffelmos og en frugtsalat.

Mini Meatloaf