Hjem retsmidler for et bløt ansigt

Oversigt

Et puffet, hævet ansigt opstår, når væsker har opbygget i ansigtsvævene. Der findes en række hjemmemekanismer til behandling af mild hævelse i ansigtet. Kontakt din læge, hvis du oplever svær, pludselig eller smertefuld hævelse, hvis det bliver værre over tid, hvis du oplever svære vejrtrækninger, eller hvis du har tegn på infektion som feber, rødme eller ømhed, rådgiver de nationale sundhedsinstitutter.

Vand

Utilstrækkeligt vandindtag kan medføre, at din krop begynder at opbevare vand som en forsvarsmekanisme. Modvirker denne tendens ved at drikke rigeligt med vand hele dagen. Hold dig væk fra vanddrivende væsker som sodavand, kaffe, te og alkohol, hvilket øger vandladningen og derved reducerer mængden af ​​vand i din krop. Begræns også dit saltindtag for at forhindre din krop i at holde vand.

Mælkebøtte

Fordi mælkebøtterot er en antiinflammatorisk urt, kan det medvirke til at mindske hævelsen i ansigtet, selvom National Institutes of Health anser det eksisterende videnskabeligt bevis for begrænset til at drage nogen egentlige konklusioner om mælkebøtteens effektivitet til at mindske hævelsen. Fælles doser for mælkebøtte rødder er mellem 1 og 2 tsk. Af 1: 5 rodtinktur.

Vandmelonsaft

En kølig forfriskende frugtdrink tilbyder et tidligt morgendagseffektforhøjelse samt et middel til at afhjælpe et puffet ansigt. Skær skindet af et stykke koldt vandmelon, skær det i stykker og smid dem i blenderen. Ingen grund til at fjerne frøene. Bare blend, belastning og nyd et vitamin C boost, som skal hjælpe hævelsen i dit ansigt for hurtigt at gå ned.

Eksterne retsmidler

Påfør kolde kompresser for at mindske ansigtssvulmen. Hvis hævelse er primært omkring øjnene, skal du placere to rustfrit stål teske i fryseren i et par minutter og derefter holde dem over dine lukkede øjne, foreslår Holistic-online.com. Eller prøv skiver af kølig agurk, som indsnævrer blodkarrene på grund af dets astringerende egenskaber. Du skal bare ligge og lægge agurkeskiver under øjnene eller andre steder på dit ansigt. Slap af i ca. 10 minutter, da du tillader dem at bringe hævelsen op. Fugtige teposer vil have samme effekt – bare sørg for at bruge en koffeinfri række te. Prøv også at hæve dit hoved mere mens du sover. Brug enten ekstra puder eller løft hovedet af din seng ved at proppe op forbenene med robuste træblokke.