Madpakker, der brænder fedt

Oversigt

Besatte dage kan betyde at gribe hvad som helst er lige ved hånden til frokost. Men hvad du spiser midt på dagen kan gøre en forskel på din talje. Ikke alene skal du genoplive brændstof for at holde din energi op hele eftermiddagen, men det er også vigtigt at vælge de rigtige fødevarer for at maksimere din fedtforbrændingsindsats. “Fitness” magasinet rapporterer, at dine frokoster skal indeholde protein for at bremse sult, calcium for enzymer, der nedbryder fedt, fiber i form af grønne grøntsager, fuldkorn og frugt og mono- og flerumættede fedtstoffer, som kan hjælpe med at reducere maven fed.

Grillet Kyllingesalat med Frisk Jordbær Dressing

Denne spicy og søde favorit af “Fitness” magasinet vil tilføje lidt gnistre til din eftermiddag, og det høje protein- og fiberindhold vil hjælpe dig med at forbrænde kalorier, samtidig med at du opretholder maksimal energi. Top blancherede eller grillede aspargespyd, sneenærter, skallions og mandler med grillede kyllingebryst og kast med din favorit balsamicoeddike-jordbær dressing. Tilsæt en kop friske jordbær som en side eller dessert.

Sort bønne og ost burrito

Det bedste ved burritos er, at der ikke er nogen regler, du kan fylde dem med noget, der passer til dit ønske eller ernæringsmæssige spiseplan. “Women’s Health” magasinet anbefaler en frokoststid med sorte bønner og ost burrito fyldt med protein, fiber og calcium for at brænde fedt og holde din energi stærk hele eftermiddagen. Og det er nemt at spise med venner, på dit skrivebord eller på farten. Fyld en 18-tommers helhvede tortilla med to tredjedele kop sorte bønner, en ounce fedtfattig cheddarost, 3 spiseskefulde tomater, en spiseskefuld hakket koriander og en spiseskefuld salsa.

Balsamic Tuna Salad Sandwich

Tilsætningen af ​​balsamisk vinaigrette gør den klassiske tunfisk sandwich til en kulinarisk behandler, og den har alle de rigtige ingredienser til en fedtbrændende frokost. Bland tre ounce tun pakket i vand, der er drænet med to spsk balsamisk vinaigrette og en kvart kop hakket selleri. Serveres på fuldkornsbrød med romarinsalat og en appelsin på siden for ekstra C-vitamin, kalium og antioxidanter.

Buffalo Chicken Wrap

Wraps er både sunde og bekvemme – du kan lave dem på forhånd og spise dem på farten. “Fitness” magasinet anbefaler denne zesty bøffel kylling wrap. Kombiner hot pepper sauce, hvid eddike, cayenne peber, olivenolie med kyllingstanker, indpakket i fuld hvede tortillas til en frokost, der er både sund og tilfredsstillende. “Fitness” magasinet foreslår også at tilføje reduceret fedt mayonnaise, nonfat almindelig yoghurt, blå ost, romaine salat, skiveskåret selleri og tomater til calcium og fiber.