Hjemme retsmidler til bronkitis eller bronchial astma

Oversigt

Både bronchitis og bronchiale astma betingelser klassificeres som lungesygdomme kaldet kronisk obstruktiv luftvejs sygdom, eksperterne rapport. Enhver lungesygeproces, der involverer blokering af luftvejene med respiratorisk luftveje med slim, forbliver en del af kronisk luftvejs lungdefinition. At finde sunde måder at behandle sygdommen på vil hjælpe med at reducere lungeskader på lang sigt.

Pursed-Lip Breathing

Pursed lip-breathing forbliver den gamle standby, når åndenød optræder som et symptom på astma og kronisk bronkitis. Når du læser læberne og blæser ud efter indånding af næsen, hjælper du med at mindske den fremtrædende følelse af åndenød. Mange gange kan personen styre vejret med denne teknik og mindske symptomerne, rapporter MedlinePlus.

Afslapningsteknikker

At finde en måde at blive afslappet samt at trække vejret langsommere vil hjælpe med at åbne luftveje samt holde personen afslappet, når vejrtrækningen bliver vanskelig. Åndedrætsbesvær forbundet med astma og kronisk bronkitis forekommer på grund af irritationer i luften, men følelsesmæssige problemer som stress kan også forårsage dem. At lære at slappe af vil hjælpe med at mindske vejrtræksproblemerne, rapporterer eksperterne.

Hold luftpassager åben

At holde luftpassagerne åbne for personens lunger hjælper med at befri kroppen af ​​ekstra slim forårsaget af de kroniske symptomer på lungesygdomme. Ved hjælp af en luftfugtighed om natten samt kontrol med hosten hjælper man med at slappe af luftvejene, der fører til lungerne. Når luftveje bliver sammenbrudt, spænder de og forårsager tæthed i luftpassagerne, hvilket resulterer i øget sværhedsevne til at trække vejret, indikerer MedlinePlus.

Regelmæssig øvelse

At træne på daglig basis hjælper vejrtrækning til at forblive rolige og opfriske kroppen såvel som at styrke den. Flytning af kroppen øger også cirkulationen, som tilføjer ilt til alle områder og giver øget godt helbred, antyder American Lung Association.

At holde vejret væk fra store mængder salt og spise mad, der klassificerer så sunde som salater og fedtholdige fødevarer, vil også hjælpe med at trække vejret betydeligt. Kroppen forbliver som en motor, der søger gode energikilder, i dette tilfælde sunde fødevarer for at fodre dets behov for at brænde effektivt og fungere optimalt. Kroppen helbreder bedre med nærende fødevarer, siger American Lung Association.

Kost