Hjem retsmidler til et ansigt blister

Aloe Vera Gel og E-vitamin

Ifølge NHS er de mest almindelige årsager til blærer friktion fra hudgnidning mod en hård overflade, medicinske tilstande såsom vandkopper, herpes eller eksem eller hudreaktion på et produkt som sæbe, uld eller hårspray og blister på ansigtet Være yderst ubehagelig og pinlig for liderne. Heldigvis er der nogle hjem retsmidler, der kan hjælpe med at slippe af med dem. Disse midler er imidlertid ikke godkendt af FDA, men så kontakt din læge, før du starter selvbehandling.

Zink salve og olie gelé

Ifølge Jethro Kloss, forfatter til “Back to Eden: Den Klassiske Guide til Herbal Medicine, Natural Foods and Home Remedies Siden 1939” kan en blanding af aloe vera gel og vitamin E olie påføres en blister på ansigt og krop For at hjælpe det helbrede hurtigere end uden behandling For at lave og bruge denne blanding kombineres ½ spsk aloe vera gel og ½ spsk. E-vitaminolie i en lille beholder og omrøres for at kombinere. Masser forsigtigt en lille mængde af blandingen på blæren Og lad det være på, indtil det tørrer. Der er ingen grund til at skylle huden med vand eller vaske med en rensning, medmindre behandlingen forstyrrer din hud. Denne behandling kan anvendes adskillige gange om dagen, medmindre det irriterer din hud, og ubrugte dele kan være Opbevares på et køligt, mørkt sted i 48 timer.

Hvidløg olie

Ifølge Kloss kan en blanding af zinksalve og petroleumgel anvendes på ansigtsblærer for at hjælpe dem med at helbrede i hurtigere hastighed det uden nogen behandling. For at lave og bruge zinksalven og vaselinblandingen til blærer, kombiner en spsk. Zinksalve med ½ el. Olie i en lille beholder eller krukke og bland sammen for at kombinere de to ingredienser grundigt. Påfør et tykt lag af blandingen på det berørte område og lad det være i 10 til 12 minutter eller indtil blandingen begynder at tørre. Skyl huden med køligt vand efter 10 til 12 minutter. Der er ikke behov for at vaske med en rensemiddel, medmindre blandingen irriterer din hud eller forårsager rødme. Denne behandling kan anvendes dagligt, medmindre irritation opstår, og ubrugte dele af blandingen kan opbevares på et køligt, mørkt sted i op til en uge, hvis det er nødvendigt.

Ifølge Julie Gabriel, forfatter til “The Green Beauty Guide: Din væsentlige ressource til organisk og naturlig hudpleje, hårpleje, makeup og duftstoffer” kan naturlig hvidløgsolie påføres blærer på både ansigt og krop for at hjælpe dem med at helbrede For at bruge hvidløgsolie, masser forsigtigt en lille smule af olien på det berørte område og lad det stå i 30 minutter. Skyl huden med køligt, rent vand og vask forsigtigt med et mildt rengøringsmiddel. Denne behandling kan gentages flere gange pr. Dag, så længe det ikke forårsager irritation eller overdreven rødme i huden.