Er dette verdens største øvelse?

1. Squats forbedrer ydeevne, styrke og styrke

Uanset om dit mål er at endelig dunk en basketball i din rec liga, se godt ud til stranden eller simpelthen være i stand til at binde trapper to ad gangen, kan squats hjælpe dig med at komme fra punkt A til punkt B hurtigt.

2. Squats Brænde en ton kalorier

Squats mål “ben” musklerne i benene – nemlig quadriceps, glutes og hamstrings – som alle spiller en vigtig rolle i seriøse atletiske bestræbelser som sprint, hoppe, landing og retningsændring.

3. Squats Forbedre Behandling, Bevægelse & Bone Density

Specielt squats forbedre din strøm. Power er evnen til at anvende en masse kraft i et minimum af tid, hvilket gør det vigtigt både i atletik og mange daglige aktiviteter.

Squats bygger også styrke, som er grundlaget for alt. Du kan ikke svinge en baseball flagermus, eller endda zip forbi masser af zombie-eyed shoppere på Black Friday, uden at have en pulje af styrke til at tappe ind til.

Skønheden i squats versus sige benforlængelsen eller benkrøllen er, at squats tvinger mange store muskler til at arbejde sammen for at udføre bevægelsen. På grund af dette er det almindeligt for trainees at se seriøse forbedringer i styrke meget hurtigt.

Da squats gør dig stærkere og mere kraftfuld, er det ikke overraskende, at de også kan øge muskelstørrelsen. Dette skyldes til dels at squat rekrutterer så mange muskler samtidigt, men der kan også være en hormonforklaring.

Ifølge Dr. Jeff Volek, forfatter af “The TNT Diet”, er squats så krævende, at de udløser frigivelsen af ​​hormoner som testosteron. Når disse hormoner går ind i blodbanen, støtter de væksten af ​​hele din krop.

Og fordi squats virkelig er en kropsøvelse, brænder du masser af kalorier, når du udfører dem.

Hvordan kan en “ben øvelse” være en hel krop? Når du lægger en læsset barbell på ryggen, skal alle muskler i kroppen fyres.

• Dine øvre rygmuskler holder vægten og hjælper med at holde kroppen oprejst i hele sættet.

• Din kerne skal slukke for at forhindre, at kroppen tipper over.

• Og selvfølgelig spiller hver muskelgruppe i underkroppen en rolle i bevægelsen.

Så selvom dit mål ikke er at tilføje en masse muskelmasse – selv om du er mere retfærdig, jo mere magert masse har du, jo flere kalorier du brænder i hvile – squats vil hjælpe med at forbrænde kropsfedt alene At hundredvis af muskler er pitching ind for at få arbejdet gjort.

Endelig, og uden tvivl vigtigst af alt, hjælper squats med at kompensere for mange af de muskulære ubalancer og svagheder, som vi akkumulerer i vores dagligdag.

Vi bevæger os så lidt som et samfund, hvor de fleste af vores dage sidder og stirrer på computere og fjernsyn som zombier, at vi tilsyneladende har glemt hvordan man kan bevæge sig.

Vi startede ikke på denne måde. Se nogensinde en toårig bøjning ned for at vælge noget op af gulvet? Det er et billede perfekt squat hver gang.

Squatting hjælper “relearn” dette vigtige mønster og lindrer mange af de problemer, der er forbundet med at være stillesiddende. Når du styrker gluterne, bliver hoftefleksorerne (muskler i lårene og hofterne), som normalt er stive eller korte, mindre toniske eller aktive.

Ved at tvinge dig til at engagere din øvre ryg, hjælper squatting med at styrke ordentlig kropsholdning, noget din 9 til 5 skrivebordsjob kan langsomt røve fra dig.

En bevægelse, der hjælper dig med at stå højere, føle dig stærkere og blive magert? Det er ikke underligt, at ingen træningsplan er færdig uden squats, naturens perfekte helkropsøvelse.