Børns springspil

Oversigt

Martial arts instruktør Dave Coffman bruger hvad han kalder “hoppespilet” hver uge i sine børn “klasser. Grunden? Sensei Coffman siger, “Kids kan lide at hoppe. De kan lide at løbe. De kan lide en udfordring.” Hoppespil af enhver art giver børnene udfordringsniveauet og øjeblikkelig feedback, der gør videospil så populære, samtidig med at de udvikler vigtige grove motoriske færdigheder.

Coffmans hoppespil

Lad børnene stå på den ene side af spilleområdet. Saml flere puder eller puder. Sensei Coffman bruger kampsport sparkeskærme, men sofa pude eller lignende pads arbejde lige så godt. Placer en pude i midten af ​​rummet. Børnene vender sig op og hopper over puden, lander med to fødder på den anden side. Når alle børn har hoppet over puden, skal du tilføje en pude til stakken og gøre det igen. Fortsæt med at tilføje en pude per runde. For en konkurrencedygtig version erklæres et barn ude, hvis stakken falder over, eller hvis han fumler landingen ved at røre alt andet end hans fødder til jorden.

Lilly Pads

Indstil fire til otte mål på jorden, en fod eller så fra hinanden. Mål er noget stort nok til, at et barn kan stå på og sikkert til landing på. Gode ​​eksempler kan omfatte hula hoops, fladkartede papkasser eller placemåtter. Børn skiftes, en ad gangen, hopper fra et mål til det næste. Et barn, der rører jorden uden for målene, skal begynde. For atletiske børn kan du bruge puder til målene. Dette tilføjer en udfordring til at lande med succes, men udgør risikoen for en forstuet ankel, jo mindre koordineres.

Over og Under

Læg børnene op på den ene side af legepladsen. Tag to poler, enten polstret eller lavet af let materiale som PVC eller rotting. Sæt en fod op fra jorden midt på marken. Sæt den anden op 6 tommer fra jorden omkring 3 meter længere væk fra børnene. Til opsætning kan du sætte polerne på stole eller stabler af puder eller få en voksen til at holde hver. For at spille spillet, vender børnene om at hoppe over den høje stolpe og derefter straks kravle eller rulle under den lave stolpe.

Tillid Efterår

Skaff et landingsnet, stærkt tæppe eller lastnet. Har voksne og ældre ansvarlige børn stillinger, der holder nettet stramt foran en hævet platform som en stol eller bænk. Et barn træder på platformen, vender væk fra tæppet, arme krydsede foran brystet. Efter at have bekræftet, at fangstlaget er klar, lukker barnet øjnene og falder baglæns. Fangstholdet fanger barnet i tæppet.