Liste over bionedbrydelige, daglige produkter

Oversigt

Bionedbrydelige produkter eller materialer nedbrydes naturligvis af biologiske agenser, såsom bakterier og svampe, i råmaterialer. Målet med at supplere bionedbrydelige produkter i din hverdag er at genbruge vores naturressourcer og holde jorden ren og fri for voksende lossepladser. Ifølge Miljøet i dag er ikke alle produkter, der hævder at være biologisk nedbrydelige, sikre eller effektive. Nogle produkter kan producere skadelige toksiner, da de bryder sammen, mens andre kan tage mere end 30 år at nedbryde eller ikke kan nedbrydes i lossepladser. Læs produktetiketter og anmeldelser, når du handler for bionedbrydelige genstande, der kan tilføjes til dit hus, kontor eller værft.

Hjemme

Du bruger sandsynligvis mere biologisk nedbrydelige produkter dagligt i dit hjem end du bevidst er opmærksom på. Nogle af disse ting omfatter madudskrabninger og kaffegrunde, papirhåndklæder, toiletpapir, aviser, junk mail, papirplader og kopper, tøj og håndklæder. Markedet for biologisk nedbrydelige husholdningsvarer vokser hurtigt, og der er en række forskellige produkter, der i øjeblikket frigives. Du kan nu finde biologisk nedbrydelig opvaskemiddel, opvaskemiddel, vaskemiddel, glas og universalrensemidler, bleer, kæledyrsemballageposer, skraldespand og spisestue.

På skole og arbejde

I lighed med dit hjem er der mange biologisk nedbrydelige produkter, der anvendes overalt i de fleste skoler, fra børnehave til universiteter såvel som på den gennemsnitlige arbejdsplads. Disse poster omfatter printerpapir, papirhåndklæder, toiletpapir, papirplader, skåle og kopper, dele af lærebøger og notesbøger, papirmapper og papkasser. Derudover reagerer mange skole- og kontorforsyningsvirksomheder på den stigende efterspørgsel efter bionedbrydelige produkter. Ifølge physorg.com producerer nogle virksomheder nu biologisk nedbrydelige kuglepenne, mekaniske blyanter, linjaler, blyantssager, sidebeskyttelse og projektmapper.

I haven

Det er udenfor, i din have eller gård, at du kan være den mest grønne. Næsten alt affald, der kommer fra din have eller gård, er biologisk nedbrydeligt, såsom ukrudt, græs og planteklipper, efterårsblade, tørvegryder, plantepander og plantebaserede pesticider. Køb naturligt og organisk gødning til at dyrke din have og købe bionedbrydelige græsplæser til at samle alt affaldet.