Højt kalorieindhold lavt kolesterol fedtfattige fødevarer

Oversigt

At finde kalorieindhold, der stadig er lavt i kolesterol og fedt, kan være svært, fordi fedtet i fødevarer bidrager til de samlede kalorier. Nogle mennesker har brug for at finde fødevarer med højt kalorieindhold for at få vægt og øge magert muskel, mens andre har brug for kalorier til vægtforøgelse, men skal se deres kolesterolindtag. Når man overvejer en fedtfattig lav-kolesterol diæt, der ikke kompromitterer kalorier, skal man vælge fødevarer med ekstra fiber eller sukker som f.eks. Datoer eller tørrede abrikoser og undgå mad som smør eller is, der indeholder ekstra kalorier, men også masser af fedt og kolesterol .

Korn

Mange korn og stivelse giver flere kalorier og mindre kolesterol og fedt. Vælg hele korn eller dem, der er blevet beriget for at tilføje vigtige næringsstoffer og vitaminer til din kost. En kop hvid kogt ris indeholder 242 kalorier, og en kop kogte makaroner indeholder 189 kalorier, men hverken mad indeholder kolesterol eller fedt. Tapioca har ikke kolesterol eller fedt, men har dog 544 kalorier i en kop. Når det kombineres med skummetmælk, æggehvide og vanilje til fremstilling af budding, forbliver dette et kalorier med højt kalorieindhold, lavt kolesterol og lavt fedtindhold.

frugter

Frugt indeholder naturligt sukker kaldet fructose, der tilføjer kalorier, men ikke kolesterol eller fedt. Frugter er en god kilde til mange vitaminer, der bidrager til et godt helbred, men påvirker ikke kolesterol eller fedtindtag. Avocados og oliven, to højt kalorieindhold frugter, indeholder enumættede fedtstoffer, der hjælper med at reducere kolesterol, i modsætning til mættet fedt, der er skadeligt for det generelle helbred. Tørrede frugter, såsom tranebær og figner, giver de højeste mængder kalorier. En kop russin indeholder 435 kalorier og en kop svesker har 406 kalorier. Begge fødevarer har ikke kolesterol og mindre end 1 g fedt pr. Kop.

Snacks

Producenter skaber forskellige slik at være fedtfattige og lave i kolesterol, eller de indeholder masser af sukker, som er lavt i kolesterol og fedt, men højt i kalorier. Nogle eksempler er fedtfattig frosne yoghurt, fedtfattige brownie eller kageblandinger og gelatine. Fit Day, på online diæt og vægttab journal, siger, at 1 kop gumdrops og 1 kop hårdt slik indeholder over 700 kalorier hver, men indeholder intet kolesterol og har mindre end 1 g fedt pr. Portion.