Måltid ideer til kræsne småbørn

Oversigt

Dit lille barn udvikler stadig en smag for faste fødevarer, så han kan beslutte at han kun vil spise makaroni og ost eller PB & J, da han tilpasser sig en bred vifte af farver, smag og teksturer. Selvom BabyCenter.com siger, at du måske skal eksponere ham for en ny mad flere gange, før han mener at spise det, kan du udvide dine kræsne toddlers horisonter ved at sprede hans måltid valg og tilføje noget til præsentationen. Sørg for, at al mad er skåret i 1/2-tommer eller mindre stykker for at forhindre kvælning.

Sund Smoothie

En velsmagende smoothie kan camouflere de frugter eller grøntsager, din lille barn nægter at spise. Det vil også appellere til et lille barn, der kun kan lide at drikke hendes næringsstoffer. Blend mælk, frugt, yoghurt, hvedekim, ægpulver, juice, honning og jordnøddesmør for at give dit lille barn et godt boost, anbefaler AskDrSears hjemmeside.

Sampler bakke

Hvis din toddler kan lide at spille og græs hele dagen, anbefaler AskDrSears websitet at placere nibble-store portioner af næringsrige fødevarer i en bakke med kasser, såsom en isterbakke eller muffin tin. Fyld bakken med nærende fingervarer som tyndt skivede æbler, skiver af banan, små kubuser af ost, skiver af avocado, kiler hårdkogte æg og bit O-formet korn.

Velsmagende toppings

Tilsæt næringsstoffer til de måltider, din lillebarn nyder mest ved topping dem, foreslår BabyCenter.com. For eksempel støv hans makaroni og ost med hvedekim og tilføj små frugtstykker til hans morgengrønt. Andre nærende toppings til forskellige retter er smeltet ost, tomatsauce, æbleauce, jordnøddesmør, flødeost, yoghurt og guacamole.

Dippers

Tilsæt lidt sjov til kiks eller en skål skiveskåret frugt ved at placere en lille kop fuldmælk yoghurt foran den til dipping. Helmælk yoghurt kan omdannes til en sund, velsmagende dukkert til bløde grøntsager, hvis du er puree i nogle grøntsager. Børn ældre end 2 eller 3 bør have fedmælkprodukter. Andre sunde dipper-eksempler er hummus, tomatsauce og æbleauce.

Dit lille barn kan nægte en sandwich, pandekage eller et stykke pizza, men hun kan være mindre tøvende for at tage en bid den, hvis den er formet som et hjerte eller en stjerne. Invester i nogle cookie cutters til sjove figurer. Spil også med påfyldninger for at gøre kunst ud af din toddlers mad. En pizza skive kan for eksempel omdannes til Mr. Pizza Man, når oliven bliver øjne, dens champignon er en næse og dens paprika ser ud som et mustache.

Kunstnerisk Præsentation