Liste over fødevarer til en kalorieindhold med lavt fedtindhold

Oversigt

Fedme er en risikofaktor for mange kroniske sygdomme, herunder hjertesygdomme, type 2 diabetes, søvnapnø og slidgigt, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. For at tabe sig, skal du reducere dine kalorier eller øge din træning. Fødevarer med lavt fedtindhold er ofte lavt i kalorier også. Disse fødevarer kan hjælpe dig med at opnå en kost, der er lav i alt kalorier, så du kan skabe et kalorieunderskud og tabe sig.

Grøntsager

De fleste grøntsager er lave i både kalorier og fedt. Eksempler er salat, grønne grøntsager som spinat og kale, agurker, kål, blomkål og aubergine. En kop kogt broccoli har 55 kalorier og mindre end et halv gram fedt, og en stor agurk har 45 kalorier og næsten ingen fedt. Selv om de fleste grøntsager har lavt fedtindhold og kalorier, er der nogle undtagelser. Stivelsesholdige grøntsager som kartofler og søde kartofler har lavt fedtindhold, men ikke kalorier, med ca. 130 kalorier og næsten ingen fedt pr. Lille kartoffel. Avocado er højt i både fedt og kalorier, med 47 kalorier og 4 gram fedt pr. Ounce.

Frugt

Mens frugt typisk har flere kalorier end grøntsager på grund af dets højere sukkerindhold, er mange frugter stadig ret lave i kalorier og har næsten ingen fedt. Æbler, druer, bær, pærer, melon og citrusfrugter som appelsiner, mandariner og grapefrugter er alle lavt i kalorier og fedt. En kop vandmelon har 46 kalorier og mindre end et halvt gram fedt. Bananer har lavt fedtindhold, men noget højere i kalorier, med 130 kalorier pr. Kop.

Magert protein

Kilder til protein med lavt fedtindhold er ofte lavt i kalorier også. Lean protein fødevarer omfatter kylling og kalkun bryst, reduceret fedt luncheon kød såsom fedtfattig skinke og magre skiver af svinekød. Vegetariske kilder er æggehvider, lavt fedt tofu og fedtfri eller fedtfri cottageost. En 3-ounce servering af stegt kyllingebryst har 3 gram fedt og 142 kalorier, hvilket er lavt i forhold til et højt fedtindhold, såsom en hotdog, der har næsten 300 kalorier og 15 gram fedt.

Snacks og krydderier

Hvis du vælger omhyggeligt, kan du finde en række lavt kalorieindhold og fedtfattige snackvarer og krydderier. Pudding med reduceret kalorieindhold, sukkerfrie popsikler og fedtfri, ikke-sukker tilsat yoghurt er alle valgmuligheder, der har lavt kalorieindhold og fedtindhold. Almindelig luftpoppet popcorn har 30 kalorier og mindre end et halvt gram fedt pr. Kop. Krydderier såsom ketchup, sennep og sojasovs er fedtfattige og lavt kalorieindhold. Lav-kalorie salat dressing har omkring 20 kalorier og et halvt gram fedt pr spiseske.