Liste over emner, der er nødvendige for en campingtur i en rejsetrail

Oversigt

En rejse trailer giver dig mulighed for at bære nogle af de bekvemmeligheder i hjemmet med dig i fjerntliggende områder. Rejsetrailere omfatter normalt soveplads, spiseplads, madlavningsfaciliteter og iskasse eller køleskab. Mens du kan bære mere i en rejse trailer end du kan i en rygsæk eller bagagerum af en bil, er opbevaringspladsen stadig på en præmie, så du skal pakke omhyggeligt.

Mad

Du ønsker ikke at tilbringe timer med din campingferie madlavning, så planlæg enkle måltider, der går hurtigt sammen. Bær fersk mad til at spise den første nat eller to og pakket mad til senere i turen. Makaroner og ost, spaghetti og sauce og krydrede risblandinger er hurtige retter, der bliver komplette måltider med tilsætning af lidt kød eller tofu. Du kan også forberede mad derhjemme, som f.eks. Morgenmad burrito, supper, gryder og chili til genopvarmning og nyde i lejren. Glem ikke et par godbidder – marshmallows at stege, hjemmelavede brownies eller en flaske vin.

Toiletries

Selvom du går til en udviklet campingplads, skal du pakke en toiletpapir, hvis campingpladsen løber ud sammen med papirhåndklæder, sæbe, tandpasta, shampoo og deodorant. Små størrelser tager mindre plads i påhængskammerets lille badeværelse. Tilføj en æske med våde wipes for hurtig oprydning og et førstehjælpskasse. Læg en plastikboks med bandager, et termometer, en saks, en pincet, en antiseptisk klud, en gasbind, latexhandsker og basale midler som aspirin, kvalme og anti-diarré medicin.

Sengetøj

Rejsetrailere tilbyder mere komfort end de fleste telte. I stedet for at sove på jorden, vil du nyde en seng – selv om det kun er en tyk skumplade på en platform. Lav dine sovende boliger så behageligt som muligt med varme tæpper, en yndlingspude og endda en ægkasse madraspude. Du skal også bruge håndklæder og vaskeklude til badning og opvask håndklæder til vask.

Diverse

En lommelygte eller forlygte er til nytte for sen ankomst tilbage på lejren eller midnat trekker til badeværelset. Køb en lommelygte, og du vil aldrig bekymre dig om dårlige batterier. Pak regnudstyr til uventede storme. Liggestole giver mere komfort til at sidde rundt om lejrbålet eller slappe af ved søen og se bobberen på en fiskeline. En hængekøje gør et behageligt sted til en eftermiddagslur. En net-hængekøje er let at stuve i camperen og binde mellem træer på din campingplads. Et tæppe eller græsmåtte til at placere foran døren vil holde snavs fra at spore ind i din trailer.