Isometriske håndgrebsøvelser

Oversigt

Ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse har 32 procent af amerikanerne over 20 år hypertension eller højt blodtryk. Ukontrolleret højt blodtryk kan øge risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde. Medikamenter og livsstilsændringer, herunder motion, bruges ofte til behandling af hypertension. En undersøgelse udført af Chester A. Ray og Dario I. Carrasco i 2000 viste, at personer, der deltog i et fem-ugers isometrisk håndgreb-træningsprogram, havde reduktioner i diastolisk og gennemsnitligt arterielt tryk i hvile.

Ball Squeeze

Kuglepressetræning kræver kun en tennisbold eller enhver anden lille bold. Hold bolden i den ene hånd og klem det i 60 til 90 sekunder. Placer bolden i din anden hånd og gentag klemmen i samme tid. Gentag øvelsen tre gange med hver hånd.

Atletisk Gripper Hold

Atletiske grippere kan findes hos næsten enhver sportslig god butik. Grippers kommer generelt ind i forskellige modstande, så du bliver nødt til at vælge en passende til dig. Ideelt set bør du bruge en, som du er i stand til at presse i to minutter før dine muskler træthed. Hold den atletiske griber i den ene hånd og klem den i to minutter, og skift derefter hænderne og gentag øvelsen. Udfør øvelsen to gange med hver hånd.

Vægt Hold

Vægtlaget er en udfordrende øvelse. Hold en tung håndvægt i hver hånd med dine arme ved dine sider. Hold simpelthen denne position så længe du kan. Sæt vægtene nede og lad hænderne slappe af i to minutter, og gentag den isometriske holder.