Ingredienser i lubriderm

Fugtighedscreme

Ud over produktlinjer fremstillet til stærkt tør hud er der tre basiske lotioner fremstillet af Lubriderm til daglig brug af mennesker af alle hudtyper, fra normal til tør. Disse produkter, der sælges under “Daily Moisture” -mærket, kommer i basisformlen, en duftfri og følsom hudlotionformulering samt lotion med solcreme, shea og kakaosmør. Basisformlen, duftfri og følsom hud lotion ingredienser er ens, ifølge produktfortegnelser, der leveres af producentens hjemmeside.

emulgatorer

Vand er opført som en ingrediens i Lubriderms Daily Moisture, Daily Moisture Fragrance-Free og Daily Moisture Sensitive Skin formler. Vand tilføjer fugt til huden øjeblikkeligt og giver tekstur til lotion. Mineralolie, et biprodukt af petroleumsfremstillingsprocesser og glycerin, en hygroskopisk fugtighedscreme, er også inkluderet i alle tre Daily Moisture lotion produkter. Dimethicone, en silicone-baseret fugtighedscreme, er også almindelig på tværs af alle tre produkter. Caprylic / capric triglycerid er opført i Lubriderms basale og duftfrie formler. Den følsomme hud Lubriderm lotion har fire ingredienser, der ikke findes i de to andre lotioner: petrolatum, et råoliebaseret produkt, glycerylstearat og tri (PPG-3 mistryl ether) citrat. De sidstnævnte to fungerer også som emulgatorer. Selvom Lubriderms hjemmeside hævder, at den følsomme hudlotion er fri for olieholdige produkter, indeholder den propylenglycoldicaprylat / dicaprat, en okklusiv fugtighedscreme, der kan give produktet en fedtet følelse. Propylenglycol-dicaprylat / dicaprat er også et comedon, et produkt, der kan forårsage eller forværre acne udbrud, ifølge en forbrugerens ordbog om kosmetiske ingredienser. & Rdquo

Konserveringsmidler

Emulgeringsmidler holder olie- og vandbaserede ingredienser i Lubriderm-lotioner fra at adskille over tid. De eneste to emulgatorer, der er fælles for alle tre lotioner, er carbomer og cetylalkohol. Den relaterede cetearylalkohol er inkluderet i den grundlæggende Daily Moisture lotion og den duftfrie version. Stearinsyre, som også virker for at ændre, hvordan vand interagerer med produktet, findes i alle, men den følsomme hud Lubriderm Daily Moisture lotion. PEG-40 Stearat- og xanthangummi er emulgeringsmidler inkluderet i Lubriderms sensitive hudkrem. Produktet indeholder også en ingrediens, der er opført simpelthen som emulgerende voks, hvis komponenter kan variere ifølge Milady’s Skin Care og Cosmetic Ingredients Dictionary. & Rdquo

Andre ingredienser

Lubriderm lotion indeholder fire konserveringsmidler, der er fælles for alle tre lotioner i deres baseline. Metylparaben, propylparaben og ethylparaben har antibakterielle, anti-svampe og antimikrobielle egenskaber, der forhindrer potentielt skadelige mikroorganismer i at blive dannet i Lubriderm-lotioner over tid. Phenoxyethanol er en antimikrobiell ingrediens, der findes i de basale og duftfrie Daily Moisture lotions. Citronsyre, et konserveringsmiddel og naturlig duft findes også i de basiske og duftfrie Lubriderm-lotioner. Natriumcitrat, et citronsyrederivat og chelateringsmiddel findes i alt undtagen den følsomme hudformel. Lubriderms følsomme hud Daily Moisture lotion indeholder tre konserveringsmidler, der ikke findes i de andre lotioner: DMDM ​​hydantoin, dinatrium EDTA og butylparaben.

Tro mod Lubriderms påstande indeholder Daglige Fugt og Daglige Fugtstof-frie Formler B-vitamin, der er opført i ingredienserne som panthenol. Disse to lotioner indeholder også ceteareth-20, et opløsningsmiddel. Alle tre lotioner indeholder natriumhydroxid eller lut, der bruges til at kontrollere pH-niveauet af lotionerne. De følsomme hud- og duftfri formler indeholder ikke en liste over duft, selvom den grundlæggende Daily Moisture lotion gør. Lubriderms følsomme hudformel indeholder tre ingredienser, som ikke findes i de to andre lotioner: butylenglycol, C11-13 isoparaffin og titandioxid. Butylenglycol er et opløsningsmiddel og opacifier. C11-13 isoparaffin er et opløsningsmiddel, og titandioxid er en opacifier, solcreme og pigment, som det fremgår af “A Consumer’s Dictionary of Cosmetic Ingredients.”