Hvordan øger thyroxin metabolismen?

Thyroxin’s virkning på metabolisme

Thyroxin er det vigtigste hormon, der produceres af skjoldbruskkirtlen, og hvad styrer kroppens basale metaboliske hastighed (BMR). En persons basale metaboliske hastighed refererer til det mindste antal kalorier, han har brug for at overleve i mangel af aktivitet. Jo højere BMR, jo flere kalorier en persons krop forbrænder og jo hurtigere metabolisme. Ifølge Vitamin og Supplement Guide, afhænger hver celle i kroppen af ​​skjoldbruskkirtelhormoner for korrekt metabolisme. Det jodholdige hormon styrer neurologisk udvikling samt frigiver fedtstoffer fra de fleste fedtceller, der kontrollerer metabolisme og påvirker væksten. En mangel på thyroxin bidrager til vækstforstyrrelser hos børn, hvilket fører til kretinisme og hypothyroidisme. For meget thyroxin forårsager en BMR, der er for høj. Dette fører til Graves ‘sygdom, en tilstand, der vedrører en overaktiv skjoldbruskkirtel.

Vægttab, metabolisme og bivirkninger

For meget skjoldbruskkirtelhormon i blodbanen kan skabe ekstremiteter i kropsvægt på grund af forskelle i basal metabolisk hastighed. Visse mennesker, der ikke har en thyroxinmangel eller hypothyroidisme, har forsøgt at bruge hormonet i et forsøg på at øge deres stofskifte til at tabe sig. WomenAnswers.org anbefaler, at “Taget … i overskud, det er potentielt kardiotoksisk (skadeligt for hjertet), forårsager angina, hjertearytmi og hjertebanken. Det vil producere osteoporose, muskelkramper, diarré, opkastning, tremor, spænding, søvnløshed, sved Og muskelsvaghed. ”

Thyroid Replacement Medicine

Svingninger i skjoldbruskkirtleniveauer og stofskifte kan kontrolleres med medicin. Ved at genoprette normal metabolisk aktivitet fra hypothyroidisme eller Graves ‘sygdom, ved brug af thyroxin-tilskud, kan kropsvægten styres for de fleste mennesker, og BMR kan returneres til dets optimale niveauer. Dette hormon er designet til at blive anvendt medicinsk under pleje af en læge og er kun tilgængelig på recept. Hvis du mener, at dit stofskifte ikke er normalt, og at skoldbruskkirtelproblemer kan indikere en ubalance, skal du kontakte en læge.