Hvordan løfter livsstil arbejde?

Historie

Lifestyle Lift er en varemærkeret procedure, der blev skabt af Dr. David Kent, en kosmetisk kirurg i Detroit, Michigan. I 2001 udførte Dr. Kent sin patenterede mini facelift på en 50-årig klient, der var bekymret for risici og omkostninger forbundet med en traditionel ansigtsløftning. Patienten var tilsyneladende tilfreds og opfordrede lægen til at patentere sine resultater og sælge franchise til andre plastikkirurger for at give det, han kaldte Lifestyle Lift, fordi det ikke kræver en lang opsvingstid, så patienterne hurtigt kan vende tilbage til deres daglige aktiviteter med færre forstyrrelser . Fra 2010 var der omkring 80 certificerede plastikkirurger uddannet og licenseret til at levere Lifestyle Lift i USA.

Grundlæggende

Lifestyle Lift udføres under lokalbedøvelse og betragtes som en ansigtsbekæmpelsesprocedure, der tager cirka en time at gøre. En oral afslappende medicin er også til rådighed. Patienter sidder op i en stol, ligner en tandlæge stol og er dækket over skuldrene med et ark. Patienterne forbliver vågen under proceduren og kan tale med lægen, mens han arbejder. Lifestyle Lift er designet til at behandle rynker og rynket linjer og fjerne overskydende fedt i ansigtet. Det bruges til at bringe definitionen tilbage i kæbekanten og stramme huden på ansigt og nakke. Et snit er lavet foran ørerne og strækker sig omkring de nedre ører. Musklerne trækkes stramt og overskydende hud løftes og afskæres. Nogle fedtstoffer kan fjernes under processen med let fedtsugning. Små suturer er lavet i håret eller bag ørerne. Der er ikke indsat tråde eller ledninger i ansigtet. Hver Lifestyle Lift er tilpasset patientens behov. Priserne kan variere fra $ 3.000 til $ 5.000, hvilket er betydeligt mindre end $ 8,000 til $ 15,000 kostpris for en komplet facelift.

Genopretning

Genopretning tager omkring en uge og beslutningstagere fra Lifestyle Lift-rapporten, at de fleste patienter kan genoptage normale aktiviteter, hvis de ikke har fået yderligere arbejde udført på deres øjne eller hals. Patienterne genoptager lægen til opfølgende kontrol den følgende dag, i en uge og efter en måned. Som med enhver kirurgisk procedure varierer resultaterne. Plastikkirurgens dygtighed og kompetencer er vigtige, og derfor bør patienter søge styret certificerede plastikkirurger. Almindelige bivirkninger omfatter blå mærker og hævelse, som normalt forsvinder inden for en uge. Læger bruger ofte den første konsultation til at sælge og overbevise patienterne om at inkludere yderligere procedurer, der typisk kræver længere inddrivningstider, forårsager mere hævelse og koster flere penge.