Hvordan finder de adopterede børn deres fødselsforældre?

Baggrund

At finde en fødselsforælder kan være en følelsesmæssig oplevelse. Det kan også være meget svært afhængigt af de oplysninger, der er tilgængelige for det adopterede barn. Enhver, der er blevet vedtaget, kan søge sine fødselsforældre, fordi han er nysgerrig eller har behov for at finde ud af, hvem hans biologiske forældre er. Det kan også være nødvendigt for en adopteret at lære om sin biologiske families medicinske eller psykologiske baggrund. Der er ingen direkte rute til at finde fødselsforældre. Det er relevant at finde så mange oplysninger som muligt og prøve alle mulige veje for at lære mere information. Hvis en adoptere nogensinde finder hendes forældre, kan hun opleve, at de måske ikke vil have noget med hende eller måske endda være afdøde. Hvis du søger efter dine fødselsforældre, skal du være følelsesmæssigt forberedt til ethvert resultat.

Indsamling af oplysninger

Vedtagne børn interviewer ofte adoptivforældre og familiemedlemmer. De beder om navnene på fødselsforældrene, fødselsdatoen eller de gamle adresser og forsøger at lære det hospital eller den by, de er født i. Det er klogt at nedskrive ethvert stykke information, der findes. Adoptees kan kontakte det bureau, der håndterede vedtagelsen og bede om så mange oplysninger som muligt. Agenturer må muligvis ikke identificere fødselsforældre, men kan være i stand til at give medicinsk baggrund. En anden rute er at kontakte det hospital, barnet blev født i, hvis denne information er kendt for at se, om nogen er villig til at slå op en fødselsattest.

Databaser

Adoptees indtaster ofte oplysninger (som forældrenes navne), der er kendt i databaser fundet online (som GenealogyBank.com eller Ancestory.com) for at finde poster. De tilmelder også sig for så mange gensidige samtykkeregistre som muligt. Disse er registre, der samler information og matcher dataene for at hjælpe folk med at finde hinanden. Det virker kun, hvis begge parter tilmelder sig og søger efter hinanden.

Ansættelseshjælp

Adoptees, der desperat vil eller har brug for at finde ud af mere om deres fødselsforældre, må muligvis ansætte uden hjælp. De kan ansætte en advokat og anlægge domstolene, hvis en privat adoption har bundet evnen til at modtage oplysninger om en af ​​fødselsforældrene. Denne rute er mere vellykket, hvis der er et medicinsk behov for at finde ud af din biologiske baggrund. Adoptees kan også ansætte en privat efterforsker eller professionel søger, der har specialiseret sig i at finde familiemedlemmer.