Højt protein morgenmad ideer til børn

Oversigt

Morgenmad er det vigtigste måltid af dagen for dit barn. Det giver hende det ekstra skud af energi, hun skal være opmærksom i klassen og deltage i skoleaktiviteter som organiseret sport. Ifølge Kids Health kan “Skippende morgenmad få børnene til at føle sig trætte, rastløse og irritable.” Morgen kan være hektisk for mange familier, men med lidt kreativitet kan du tjene dit barn en hurtig og lækker højprotein morgenmad.

æg

Start dit barns dag med en sund morgenmad, der indeholder proteinrige æg. Børnelægerne på Ask Dr. Sears siger, at morgenmadspetnere sandsynligvis vil opnå højere karakterer og være opmærksom på i klassen. Morgenmad burritos er et fremragende valg for travle børn på farten. Ombryd røræg, lavfedt skarp cheddarost, smuldret bacon og hakkede tomater i en varm mel tortilla til en nem at spise bærbar morgenmad. Hvis du har tid, server en vestlig omelet lavet med æg, skummetmælk, grøn peberfrugter, løg og ost. Medtag en side af kalkun bacon og saft til et komplet måltid.

havregrød

Havregryn er et glimrende supplement til din morgenmad menu. Havregryn indeholder kulhydrater, kostfiber og protein, dit barn skal genoplive sin krop efter at have sovet hele natten. Forbered stålskåret havregryn med fedmælk eller sojamælk, og tilsæt ahornsirup eller tørrede frugter som kirsebær eller tranebær for et strejf af sødme. Hvis dit barn elsker chokolade, så prøv at føje et stykke kakaopulver og hakkede datoer til den kogte havregryn til en chokolaty morgenmadspræt. Hvis dit barn er modstandsdygtigt over for at spise havregryn på den traditionelle måde, kan du også bage barnevenlige morgenmadstænger fyldt med sunde fuldkorn havre, abrikoser, gyldne rosiner, gulerødder, valnødder og honning til en on-the-go morgenmad.

Shakes and Smoothies

Smoothies er et yndlingsfrit valg for børn og kan laves på mange forskellige måder. Stik tærte frugter som ferskner, bananer, mango, blåbær, hindbær eller jordbær, is og skummetmælk, rismælk eller vaniljesødmælk i en blender og blend til glat til en hurtig og sund morgenmad. For et ekstra skud af morgenprotein laves en chokoladeproteinskake bestående af chokolade sojamelk, valnødder og græsk yoghurt. Tilføjelse af græsk yoghurt til rystet vil tilføje yderligere 15 til 18 gram protein.

Korn

Korn kommer er en bred vifte af valg for at tilfredsstille den mest finicky morgenmad eater. En skål korn, skiveskåret banan og mælk er fyldt med protein, fiber og vitaminer, hvilket gør det til en god måde at starte dagen på. Tilsæt sort til dit barns korn ved at oprette en frokost sundae. Lag crunchy korn, jordbær yoghurt, skivede jordbær og blåbær i en lang is skål eller skål og top med 100 procent frugt spredes til en lækker kold morgenmad på en varm sommerdag.