Er der behandling for natterror hos børn?

Oversigt

Nattegrus kan være yderst traumatisk for små børn, for ikke at nævne frustrerende for forældre, der ønsker at trøste deres barn. Nattetilstanden er karakteriseret ved en pludselig ophidselse fra søvn med et skrig eller græd, ledsaget af intens frygt. Episoderne sker generelt inden for den første halvdel af natten og følges ofte af delvis eller total amnesi efter hændelsen. Flere retsmidler kan hjælpe børnene med at bekæmpe natterror og modtage bedre og mere afslappende søvn.

Komfort

Ifølge University of Maryland Medical Center, har de fleste børn, der har natterror, kun brug for trøst og beroligelse for at fjerne de følelser, der følger med tilstanden. De fleste børn vokser natten frygter efter en kort tid, siger webstedet, og husker normalt ikke begivenhederne bagefter. Berolige dit barn ved at tale sagte til hende, efter at hun vågner fra episoden.

Aktivér søvnstruktur

Nattegrus kan udløses, når et barn ikke får tilstrækkelig søvn i flere dage i træk og bliver alt for træt. Lucile Packards børnehospital ved Stanford anbefaler at sikre, at barnet går i seng på en regelmæssig tid og tidligt nok til at modtage den korrekte mængde søvn. Børn kan muligvis have en lur om dagen, hvis de ikke får nok søvn om natten. MayoClinic.com anbefaler, at børnehaverne har brug for mindst 11 timers søvn om natten, mens børn i skolealderen kan komme forbi om 10 timer. Teenagere har brug for omkring ni timers søvn om natten.

Optag mønstre

Det kan medvirke til at holde fortegnelser over, hvor meget tid der går mellem dit barn, falder i søvn og starten af ​​natternes terror. Efter optagelse af tiderne i flere nætter anbefaler Lucile Packards Børnehospital at opvågne dit barn hvert 15. minut før den forventede tid for natternes terror. Sørg for, at barnet er helt vågen og ude af sengen i mindst fem til 10 minutter. Fortsæt med at vække dit barn i 7 på hinanden følgende nætter, og stop derefter og se, om natten frygter har aftaget.

I ekstreme tilfælde kan psykoterapi eller rådgivning være passende for børn med natterror. UMMC-stedet anbefaler at kontakte dit barns læge, hvis nattefrygerne bliver vedholdende eller hyppige, sker ofte nok til regelmæssigt at forstyrre søvn, medtage andre symptomer eller forårsage skader på barnet.

Lægebehandling