Vigtigste ingredienser i engelsk muffins

Mel

Den engelske muffin stammer fra det victorianske england som mad til tjenerne i velhavende husstande. Disse såkaldte muffins blev lavet af overladet brøddej, rester kiksdej og kartoffelmos. Den velsmagende godbid kom hurtigt frem som en teatime snack overalt i England og til sidst til mange andre områder af verden. For at gøre dem hjemme, lister Allrecipes.com en vellidt opskrift på “Traditional English Muffins” ved hjælp af grundlæggende bagningsingredienser.

Sukker og gær

Den vigtigste ingrediens i engelsk muffins er mel. Ud over mel indeholder nogle kommercielle mærker af muffins farina, en kornkorn, der normalt stammer fra hvede. Vand tilsættes til melet for at starte dejen. Yderligere smag i muffins kommer fra salt.

æg

Som et hævningsmiddel er gær en nøglebestanddel i engelskmuffins. Sukker hjælper afvænningsprocessen og giver muffinsne lidt sødme. Flere engelske muffinsopskrifter opfordrer også til honning.

Æg har en række roller i bagning. Ud over at give fugt tilsættes æggene fedt, hvilket hjælper med at øge den bagte gode. Æg hjælper også i emulgeringsprocessen, som er blanding af olier og vand.