Makrobiotiske morgenmad fødevarer

Oversigt

Den makrobiotiske diæt er en meget gammel levestandard, der sporer sin oprindelse tilbage til oldtidens græsk tid. Kosten har udviklet sig gennem årene, og nu er det fokus på at spise primært fuldkorn, grøntsager og minimalt forarbejdede fødevarer. De fleste mennesker, der følger en makrobiotisk kost, stræber også efter at spise glutenfri mad. Da hele korn giver vedvarende energi i starten af ​​dagen, er de naturligvis gode valg til morgenmad.

Ris

Spis hot brown-rice korn til morgenmad i stedet for den mere typisk amerikansk kolde korn. Den makrobiotiske vejledning anbefaler at bruge alle former for brun ris ofte i den makrobiotiske diæt. Du kan også vælge at lave brun ris i congee, en simpel ris og vandgrød. Congee kan garneres med ristet frø eller tørret frugt og nydes med en lille skål med dampede grøntsager.

Pandekager

Lav dine egne pandekager, så du kan sikre, at de er glutenfrie og ikke indeholder nogen ingredienser, der ikke passer til den makrobiotiske kost. Hvis du er komfortabel med at bruge en glutenfri bagning mix, så prøv at finde et produkt, der er så naturligt som muligt. Ellers skal du lave pandekager med boghvede, quinoa mel eller en anden glutenfri kornkilde.

Misosuppe

Server en lille skål miso suppe til morgenmad. Makrobiotika Amerika anbefaler at spise suppen med fuldkornet korn og dampede grøntsager. Suppen er tænkt at hjælpe med en god fordøjelse.

granola

Grib en container af granola til en sund makrobiotisk on-the-go morgenmad indstilling. Lav din egen granola, så du kan tilføje masser af frø og tørret frugt som naturlige sødestoffer, og undgå de store mængder sukker i standard granola. Granola kan være en fremragende kilde til vedvarende energi hele dagen.

Lav en smoothie, der passer til den makrobiotiske diæt. Da kosten ikke traditionelt kræver at spise mange frugter og mejeriprodukter, kan du købe en juicepress og bruge den til at lave vegetabilske juice om morgenen. Du kan også blande grøntsager i en almindelig blender og syre skindene og frøene for at lave en nærende, lavt kalorieindhold til at nyde med fuldkornet korn eller suppe.

Smoothie

Vegetabilsk Scramble

Brug tofu eller seitan i stedet for æg til at lave en nærende og påfyldning morgenmad scramble. Chop og damp eller hurtigkogte grøntsager, og kombiner dem med den tilberedte tofu eller seitan for en højprotein morgenmad option. Afrund måltidet ved at tilsætte frø, kogt brun ris, hvedebær eller perlebyg til at berige skålen og tilføje tekstur.