Liste over low carb snack fødevarer

Oversigt

Når du diæt, er regelmæssige måltider og snacks vigtige. At have en række velvalgte snacks på hånden kan hjælpe dig med at holde dig til din plan, når hunger eller følelsesmæssige tegn har du på vej til køkkenet. Medtag protein med hver snack. Prøv nogle af disse ideer til at tilføje sund variation til din lave carb diæt.

Protein Snacks

Enhver form for kød eller kødprodukt, som din lave carb-diæt tillader, kan serveres som en snack. Et stykke kød eller kalkun, spredt med mayonnaise, sennep eller flødeost, derefter rullet op gør en god snack, du kan prøve at inkludere vegetabilsk eller pickle skiver inde, eller brug et stykke ost i stedet og dypp rullen i sennep. Sæt skiver af kogt kalkun eller kyllingebryst med ranch dressing inde i et salatblad. En håndfuld kubad skinke gør en hurtig snack. Pepperoni er en anden god snack, især når man langsomt bages i skarpe chips, ligesom med alle forarbejdede kød, pas på tilsat sukker og andre kemikalier. Beef jerky er en klassisk lav carb snack, vælg jerky med små eller ingen tilsatte sukkerarter. Svinekød kan serveres af sig selv, med ost eller med dukkert, mikrobølge svinekødspidser, friskkogte, har en vidunderlig duft og frisk smag og er vel det værd at prøve. Veteranens lave carbers anbefaler endda svinekødspidser toppet med en kombination af kunstigt sødemiddel og kanel. Kogte rejer er vidunderlige på egen hånd eller serveret koldt med en sukker cocktail eller tartar sauce. Æg er en god kilde til protein; kogte æg er bekvem og bærbar, og deviled æg er en vidunderlig high-protein snack. En plade af røræg toppet med friske urter og ost eller grøntsager gør en lækker og hjertelig snack eller let måltid.

Grøntsager og frugt

De typer af grøntsager og frugter tilladt varierer efter diætplan. De fleste lav carb diæter tillader salater, som gør vidunderlige snacks, pas på skjult sukker og stivelse i salat dressinger. Coleslaw lavet uden sukker er en god vegetabilsk snack samt en lav carb sideskål. Grøntsager kan serveres med en række forskellige dips eller oste. Der er en række vegetabilske relishes, der kan serveres som en dukkert med snacks, se efter pico de gallo og salsa opskrifter, der er lave i carbs. Fyldte svampe gør en god sød snack. En lille skål med bær toppet med sukkerfri pisket fløde er en god snack eller dessert efter et lavt carb måltid. Hvis din plan tillader æbler, skal du overveje friske æbleskiver toppet med sukkerfri jordnøddesmør eller et bagt æble med smør, kanel og kunstigt sødemiddel.

Mejeri

Mange lave carb planer omfatter ikke-sukker yoghurt. Du kan spise yoghurtfedt, med frisk frugt tilsat eller med en række sukkerfrie aromastoffer og påfyldninger. Ost er en populær og bekvem lav carb snack, streng ost er særligt bekvemt på grund af sin emballage og formålt servering størrelse. Ost kan bages i chips, der kan spises som det er eller med andre fødevarer. Pisk tunge creme med kunstigt sødemiddel og skeddukker på et kiksplader, læg dem i fryseren indtil fast, og du har en hurtig snack meget som is. Sukkerfri pisket topping kan gøre almindelig sukkerfri gelatine til en mere fornøjelig snack.

Nødder og frø

De fleste lav carb diæter tillader nødder og frø i moderation. Mens en servering af nødder eller frø er en vidunderlig snack, så tænk også på møtrikker. Cashew smør gør en vidunderlig topping til en række fødevarer, som selleri eller endda fuldkorns crackers, hvis din plan tillader dem, eller kan tjene som en dukkert til rå grøntsager. Jord rå solsikke kerner kan bages i lækre lav carb crackere. Almond mælk kan bruges en drik eller til toppen fuldkornsprodukter korn. Møtemel, som mandelmel, kan bruges til at lave en bred vifte af fødevarer.

Uanset om du kan spise kornprodukter eller ej, afhænger det af din kostplan. Kig efter fuldkornsprodukter, højt i fiber uden tilsatte sukkerarter. Wasa high-fiber crackers er en god base for tun eller æg salat. Low carb brød kan bruges til sandwich. Low carb tortillas er en god base for salater eller kan bruges til at lave rullet snacks. Hvis din diæt plan tillader popcorn, overveje det som en snack, men se saltet.

Kornprodukter

Der er en række forarbejdede lavcarbohydrater, herunder snackbarer. Forarbejdede fødevarer kan bringe sorten til din lave carb livsstil, men ikke alle er gode valg. Læs etiketten omhyggeligt og kigge efter carb kilder som maltodextrin og sukkeralkoholer, og så meget som muligt, vælg “ægte” mad over kemikalier. Her er nogle forarbejdede fødevarer, som du måske vil prøve: sukkerfri sirup til sirup, reducerede carb kornprodukter, sukkerfri drikkeblandinger og blandere, sukkerfri krydderier og sukkerfri slik.

Forarbejdede fødevarer