Ideer til et unisex børneværelse

Oversigt

Når det kommer til at dekorere for børn, er der mange temaer og designs at vælge imellem. Mens mange temaer er tilbøjelige til at være kønsspecifikke, er der også flere design ideer, som du kan bruge til at oprette et unisex-rum. Uanset om du vil holde dit barns rum kønsneutralt, eller du designer et rum for flere børn at dele, er det muligt at finde unisex dekorationsideer, der helt sikkert vil appellere til ethvert barn.

Indret rummet

Hvis du opretter et unisex-rum, der er beregnet til at blive delt af flere børn, vil den type møbler du vælger stort set bestemmes af hvor meget plads du har. Hvis du har yngre børn, skal du vælge mindre enkeltsenge eller endda en trille seng, hvis rummet er begrænset. Hvis du har ældre børn, skal du vælge køjesenge og arrangere dem i en vinkelret vinkel. Vælg matchende accent møbler, som begge børn vil nyde i naturligt træ eller kønsneutrale farver, som f.eks. Hvid eller lysegrøn.

Tema krige

At vælge et tema afhænger i nogle tilfælde af antallet af børn, der vil dele rummet og deres personlige smag. Hvis du designer en unisex børnehave, kan f.eks. Neutrale temaer, såsom børnehimne, dyr eller en historiebog karakter være passende. Hvis du har to børn, der deler et værelse, skal du vælge et neutralt tema eller opdele rumdesignet i to separate temaer. Hvis du har pladsen, male hver halvdel af rummet en anden farve baseret på hvert barns præference og lad dem skabe deres eget tema.

Tilpas med stof

Den sengetøj du vælger bør binde i temaet eller farven, men det bør også være reflekterende over hvert barns individuelle smag. Du kan vælge samme sengetøj, hvis dine unge har samme smag eller lade hvert barn hjælpe med at vælge en farve eller et mønster for strøelse, der viser deres unikke smag og personlighed. Hvis du vælger ens sengetøj, kan accentpuder eller kaste tæpper bruges til at hjælpe med at tilpasse hvert barns rum.

Storage Solutions

Hvis dine børn deler et værelse, kan skabe plads til hver af dem være en udfordring. Trådhylder eller skillevægge kan hjælpe med at organisere et delt skab. Du kan også installere bogreoler eller præfabrikerede køkkenskabe for at tilbyde ekstra hylder og lagerplads. Kurve eller maske kurve eller plastikspande i koordinerende farver kan bruges til at opbevare legetøj, tøj og andre diverse varer. Installer en bogholder og væglampe ved siden af ​​køjesenge for at skabe et personlig læsestue.

Hvis du opretter et værelse med et enkelt tema, kan du bruge farver, møbler og sengetøj, som koordinerer, til at skabe et ensartet udseende, men det er også vigtigt at lade dit barns personlighed skinne igennem. Hvis du har flere børn, der deler et værelse, skal du vise indrammede familiebilleder eller specielle legetøj og mementoer for at skabe en mere personlig følelse. Selv indramning af nogle af dit barns egen kunst til rummet kan gøre området føles tilpasset hvert barn. Overvej at stifte dit barns navn på væggene eller møblerne, eller brug hængende bogstaver til at stave deres navne og identificere deres personlige rum.

Tilpas nemt