Hjemmet retsmidler for at stoppe overdreven underarm sved

Badesalt

Kroppen skal svede. Perspiration er en metode kroppen bruger til at fjerne toksiner og andre urenheder, men overdreven sved kan være et problem. Overdreven sving i sværmen kan stamme af stress, kost eller medicin, blandt andre årsager. Kommercielle grade antiperspiranter og deodoranter blokkerer kun nogle af underarmsveden eller maskerer lugten. Hverken behandler årsagen eller eliminerer symptomerne for nogen bruger, og det er især for brugere med overdreven sved. Hjem retsmidler kan hjælpe kroppen med at eliminere toksiner, forhindre overdreven svedtendens og absorbere fugt, før lugtfremkaldende bakterier invaderer området.

Eddike og olie

Lav et badesalt for at fjerne porerne og trække urenheder ud. Hjælp din krop i fjernelse af toksiner, så kroppen bruger overdrevne foranstaltninger for at fjerne forurenende stoffer. Bland 1 ½ kop borax, 1 kop hvert havsalt, bagepulver og en æterisk olie efter eget valg. Vælg citron, lime, geranium, orange, spearmint eller pebermynte æteriske olier, og brug kun en æterisk olie pr. Remedy mix. Prøv en anden æterisk olie næste gang du laver en blanding, hvis du ønsker det. Hæld ¼ til ½ kop af lægemidlet i et varmt eller varmt bad og blød i 10-20 minutter. Juster badvandets temperatur efter behov for personlig komfort, fordi badesaltet fungerer også i køligere vandtemperaturer. Overvej at bruge lægemidlet i et køligt bad i sommermånederne eller i løbet af en feber.

Dampbad

Bland 4 oz. Af rød eddike med 30 dråber af en æterisk olie i en beholder med et lufttæt låg. Dæk, ryst og sæt til side i en uge med dækslet på, lad de æteriske olier sive ind i eddike. Ryst flasken i mindst 10 sekunder hver dag, og hold beholderen ude af direkte sollys og fugtighed. Brug efter en uge, hæld 3 spsk. Ind i hvert bad. Du må bruge enhver form for eddike, men rød eddike er attraktiv i en kosmetikbeholder og har samme rensningsegenskaber som andre typer eddike.

Kropspulver

Regelmæssige dampbad kan eliminere toxinopbygning i kroppen og derved eliminere overdreven sving i sværmet. Dampbad også slappe af sind og krop, reducere stress hormoner og andre uønskede elementer skabt i kroppen. Til sunde voksne kan et dampbad om morgenen eller aften sætte kropslugt i bay, men dampbad kan forårsage tør hud, især i vintermånederne. Tag et 10-20 minutters dampbad dagligt, hvis din hud tillader det, og drik rigeligt med vand for at blive hydreret.

Orale forbindelser

Kropspulver absorberer fugt under armene og dræber lugtfremkaldende bakterier. Hjemmelavede kropspulvere er stærke nok til en mand eller kvinde, og du kan tilpasse duften der passer til hver. Brug majsstivelse, arrowroot eller hvid ler som pulverbase ved kombination af ingredienser. Til mænd blandes ½ kop pulverbase, 4 spsk. Af fint sandeltræpulver, med tre dråber hver af sandeltræ, jasmin og lime æteriske olier. Til kvinder, kombiner ½ kop pulver base, 3 spsk. Af sigtede tørrede lavendelblomster, med tre dråber hver af rose, lavendel og appelsinolie. Bland i en lidded beholder, ryst og sæt til side i fem dage, så olierne trænger ind i pulveret og sammensætter duftene. Påfør underarmene efter bad eller brusebad.

Ligesom apoteket forbinder medicin i apoteket, kan du sammensætte dit eget orale middel til at bremse overdreven sving i sværmet. Bland 2 spsk. Af æblecidereddike med 1/8 tsk. Af bagepulver i en lille kop, såsom et skudglas eller en af ​​medicinhættene, der leveres med kolde eller hostesirupper. Drik mindst en om dagen og op til tre om dagen for alvorlig, vedholdende kropslugt. Æblecidereddike indeholder gode bakterier, der eliminerer dårlige bakterier, hvilket reducerer overbelastningen af ​​toksinet, der giver overdreven sved. Bagepulver reducerer surhedsgrad i kroppen og neutraliserer pH-balancen i blodet.

Din underarm vil stadig svede, men god hygiejne kræver brug af deodorant for at opsuge fugt og forhindre bakterier i at invadere området. Kommercielle antiperspiranter og deodoranter må ikke opsuge sveden og kun maske lugt, i modsætning til hjemmemedicin eller hjemmelavede deodoranter. For at lave din egen deodorant blandes fem dråber hver af cypress, salvie og koriander æteriske olier, 15 dråber sandeltræ æterisk olie, 1 spsk. Af alkohol og 2 oz. Af heksehasel eller aloe vera juice i en sprøjteflaske. Ryst flasken godt inden hver brug, og spray to til tre pumper direkte til underarmene. Undgå kontakt med øjne og andre slimhinder. Til en alternativ applikation mættes en kosmetisk havsvamp med bøden og gælder for underarmene. Genanvend efter behov.

Motion og kost spiller en rolle i akkumuleringen og elimineringen af ​​kropslugt. Spis en diæt rig på grønne bladgrøntsager og fibre, mens du indarbejder regelmæssig motion i din daglige dagsorden. Armhulen har ikke adgang til luft som de andre porer på din krop, så sved fordampes ikke godt. Øvelse gør det muligt for alle porer at tage fat på sværhedsgraden, hvilket reducerer behovet for overdreven sving i sværmet.

deodorant

Kost og ernæring