Hjemme retsmidler for hoste og sinus overbelastning

Oversigt

Når du føler dig syg med en hoste og sinusbelastning, føler du sandsynligvis ikke godt nok til at blive klædt og gå til at købe medicin til behandling af symptomer. Nogle mennesker foretrækker ikke at tage farmaceutiske lægemidler. I disse tilfælde kan hjemmehjælpemidler tilbyde en løsning til at give lindring fra symptomer på hoste og sinusbelastning.

C-vitamin

Forøg din daglige dosering af C-vitamin enten gennem et tillæg eller citrusføde. C-vitamin hjælper med at øge kroppens immunitet og bekæmpe forkølelse. “Doctor’s Book of Home Remedies” anbefaler at tage 100 til 500 mg C-vitamin dagligt.

Saltvand

Saltvand kan gurgles for at lette en irriteret hals. Saltvand kan også bruges som en næsespray for at fjerne tarmbelastning, hvis der ikke er nogen saltopløsning ved hånden. Tilsæt 1 tsk salt til 8 ounce varmt vand og bland godt.

Varm te

Dampen fra varm te vil hjælpe med overbelastning, og varmen kan berolige en irriteret hals. Drikke te, der indeholder honning eller citron for at berolige irriteret væv i halsen. Honning kan også have en beroligende virkning, som kan hjælpe søvnløshed forbundet med sygdom. Gingerte kan hjælpe med at bekæmpe betændelse i bihulerne og halsen.

Damp

Steam hjælper cilia i næsen med at holde slimhinde bevæger sig gennem sinuspassagerne og hjælper med at dræne den. Kør en luftfugter, tag et varmt brusebad eller bad, drik en varm drik eller spis en skål suppe for at få lidt damp. En anden mulighed ville være at hælde dampende vand i en skål og læne sig over det med et håndklæde draperet rundt om dit hoved. Pas på ikke at komme for tæt på dampen, når du forsøger denne metode.

Krydderier kan hjælpe unclog dine bihuler ved at få dine øjne til at vand og en løbende næse. Kajun er et varmt krydderi lavet af cayenne chili peberfrugter. Ifølge “Doctor’s Book of Home Remedies” indeholder chile peberfrugter capsaicin, der naturligt virker som en decongestant og nervefibre stimulator. Peberrod kan påvirke din krop på en måde, der ligner en decongestant. Hvidløg kan hjælpe med at udtømme slim og virker også for at bekæmpe infektion.

At være syg byrder kroppen som den forsøger at bekæmpe viruset eller infektionen, hvilket gør hvile en vigtig komponent til hurtig genopretning. Mange kolde og hostemedicin forårsager døsighed. Tilstrækkelig søvn giver kroppen mulighed for at kanalisere sine energier mod at bekæmpe infektioner og vira.

krydderier

Søvn