Hjemme retsmidler for gær infektioner hos børn

Tea Tree Oil

Gærinfektioner er ret almindelige hos børn, især efter en runde antibiotika. Ifølge babycenter.com dræber antibiotika alle bakterier, selv den “gode” slags, der holder gæren fra overproduktion. Gær trives i varme, våde omgivelser, hvorfor småbørn og spædbørn oplever hyppige gærinfektioner på grund af det bløde fugtige miljø. De inficerede arealer omfatter generelt billedet, lårene og kønsområdet. Børn kan også få en oral gær infektion kaldet thrush. Hjem retsmidler hjælper med at behandle nuværende og forhindre fremtidige gær infektioner.

Yoghurt

Kendt for dets anti-virale og antibakterielle kvaliteter er te-træolie en vigtig faktor til behandling af gærinfektioner. Kog 1/2 kop vand og lad afkøle helt. Efter afkøling tilsættes 5 dråber tea tree olie til vandet. Rengør det inficerede område med te-træolieblandingen. Tea tree olie kan irritere huden eller forårsage udslæt, brug det ikke i sin koncentrerede form. Lad aldrig børn indtage te-træolie, da selv en lille mængde kan forårsage alvorlige bivirkninger som kvalme, forvirring, mavesmerter og hallucinationer. Brug blandingen så længe som nødvendigt indtil infektion har helet.

Æble cider eddike

Almindelig yoghurt indeholder lactobacillus acidophilus, “gode” bakterier, der hjælper med at stoppe gæren fra at sprede sig i kroppen. Foder yoghurt til børn, der har mundtlige eller aktuelle gærinfektioner. Yoghurt kan også anvendes direkte på det inficerede område, sørg for at bruge ulavet, almindelig yoghurt. Brug en bomuldskugle til at dryppe et lag yoghurt til infektionen. Fortsæt med at anvende yoghurt i en uge.

Bagepulver

Fyld et bad med varmt vand og tilsæt en kop æblecidereddike. Lad barnet opsuge i badet for at lindre ubehag eller kløe, mens infektionen heler. Gør det hver dag, indtil infektionen har helet. Æblecidereddike har svampegenskaber, der hjælper med at behandle gærinfektioner. Fortynd altid æblecidereddike, da det kan brænde eller irritere huden, hvis den anvendes direkte.

Rens barnets skinker med en blanding af 1 tsk. Bagepulver og 1 kop vand. Brug en bomuldsbold eller vatpind til at dab opløsningen på det inficerede område eller inden i et barns mund, der lider af oral trøst. Gnid blandingen på kinderne, tandkød og tunge. Bland en ny løsning hver dag. Børn kan også suge i et bagepulverbad for at berolige det inficerede område, tilsæt 2 spsk. Bagepulver til et par tommer vand. Fortsæt dagligt indtil infektion heler.