Hjem retsmidler til at styrke løs tænder

Sort peber og gurkemeje

Løse tænder er ofte forårsaget af periodontitis, en infektion, der kan ødelægge blødt væv og knogle, der understøtter dine tænder, samtidig med at du hæver din risiko for hjerteanfald, slagtilfælde og andre alvorlige helbredsproblemer, ifølge MayoClinic.com. Fordi dårlig oral hygiejne er den mest almindelige årsag til parodontitis, kan visse hjemmehjælpemidler hjælpe med at styrke dine tænder i nogle tilfælde, når de bruges sammen med korrekt mundhygiejne og regelmæssige besøg hos tandlægen.

Bordsalt og sennepolie

Ifølge AyurvedicCare.com, en hjemmeside, der fremmer naturlige ayurvediske midler til sundhedsproblemer, og Reenita Malholtra, forfatter til “Ayurveda: En holistisk tilgang til sundhed”, kan en blanding af sort peber og gurkemeje masseres i tandkødene for at opbygge stærkere tandkød . For at bruge denne behandling kombineres lige mængder sort peber og gurkemejerrod i en lille skål – eller brug en mørtel og pistle – og knus ingredienserne sammen. Med rene fingerspidser skal du forsigtigt massere blandingen på tandkød i 1 til 2 minutter. Skyl munden med køligt, rent vand. Undgå at spise eller drikke noget i 30 minutter efter behandlingen. Dette middel kan bruges dagligt, så længe det ikke irriterer dit tandkød.

Amla Frugt

En blanding af bordsalt og sennepolie kan bidrage til at styrke tandkød, hvilket forhindrer løs tænder, når du bliver gammel, ifølge Tandurust.com. For at gøre denne behandling kombineres 1/8 tsk. Bordsalt med 2 dråber sennepolie. Masser forsigtigt blandingen på tandkød med fingrene i 1 minut, før du skyller munden med køligt vand. Brug denne behandling en gang om dagen efter behov, så længe der ikke opstår irritation. Undgå at bruge denne behandling, hvis du har åbne udskæringer eller sår i munden.

Amlafrugter, der almindeligvis anvendes i ayurvedisk medicin, kan bidrage til at styrke tandkød og støtte bindevævssundhed, ifølge Healing Teeth Naturally, et websted dedikeret til naturlige og holistiske tandbehandlinger. At bruge amlafrugt til at styrke løse tænder og tandkød, kombinere lige mængder amla ekstrakt og rent vand i en kop og rør om at kombinere. Skyl munden med denne blanding en gang om dagen efter behov. Undgå at spise eller drikke i 1 time efter skylning af munden med amla-blandingen. Amlafrugtekstrakt kan også tages i kapselform.