Hvordan vicks personlige dampinhalator virker

Damp

For en person, der har brug for lindring af hoved og brystkramper og tilstopede bihuler, kan Vicks personlige dampindhaler være i stand til at hjælpe. Dette system bruger den varme, fugtige varme forårsaget af damp for at lindre tilstoppede og irriterede luftveje i åndedrætssystemet. Effekten af ​​damp er en sikker måde at hjælpe med at afhjælpe øvre respiratoriske symptomer forbundet med forkølelsen, influenzaen eller sæsonallergierne. Med Vicks Personal Steam Inhaler kan de, der lider af vejrtrækning, få fordelene ved damp i deres eget hjem. Bronkitis, laryngitis, ondt i halsen og afskårne læber kan alle afhjælpes med damp. En måde, som Vicks Personal Steam Inhaler virker på, er gennem varm, fugtig damp. Vand er anbragt i reservoiret, da det begynder at varme op. Der er også et luftstrømssystem, der tillader en lille mængde kølig luft at cirkulere så godt — dette hjælper dampeffekten. Der er også inhalationspuder, der er let duftede med eukalyptus og mentol for at hjælpe med at berolige de indre luftveje. Det giver dampkontrol, så du kan få så lidt eller så meget damp, som du har brug for til at rydde ud ustoppede passager.

overførselsret

Vicks Personal Steam Inhaler er bærbar, letvægts og fundet over disken, så det kræver ikke en læge recept. Den står 8 1/2 tommer høj og vejer under et pund. Det har også en blød plastikhætte, der passer over din næse, mund og ansigt. Dette system kommer fra hinanden for sikker og nem transport. Det er også let at vedligeholde, når det ikke er i brug. Interiøret skal tørres tørt og rengøres for at forhindre kalk og rustopbygning. Engangspladerne er færdigpakket og kan let transporteres. Alt medfølger passer i lædertasken, der følger med enheden.

Anvendelse

Brug af inhalatoren er bekvem og nem at bruge. Det kan medbringes til ethvert sted, hvor der er stikkontakt. Når systemet er tændt, begynder det at varme op. Når indikatorlampen angiver, at enheden er klar, kan masken bringes op til ansigtet. Næseområdet skal være helt dækket. Enheden kan bruges flere gange om dagen, hvis det ønskes. Det kan også bruges med bare dampen og ikke inhalationspuderne.