Hjem retsmidler for herpes udbrud

Oversigt

Nogen du ved, har sandsynligvis herpes. Det er en meget smitsom virus uden helbredelse. Fifty til 80 procent af amerikanerne får kolde sår, der skyldes herpes simplex type 1. Ifølge de amerikanske centre for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse har omkring en ud af seks personer i alderen 14 til 49 genital herpes, som skyldes herpes simplex type 2.; heldigvis er der hjemme retsmidler til at hjælpe med herpes udbrud. Vigtigst er det, at du skal leve en sund livsstil.

Teposer

Teposer er blevet brugt til behandling af betændelse og irritation i årevis. De kan også bruges til at lette smerten og betændelsen forårsaget af herpes udbrud. Du skal bare bøje teposen i et øjeblik og lade det køle af. Brug den kølige tepose som en komprimering på det berørte område.

Ispakker

En ispakke eller en pose friske grøntsager kan placeres på et område, hvor du begynder at få et herpesudbrud. Den kolde temperatur hjælper med at reducere inflammation og kan også hæmme virussen.

Aloe Vera

Aloe vera er et gammelt middel, der bruges til at behandle herpes udbrud. Du kan købe aloe vera gel eller dyrke din egen aloe plante. Gelen kan placeres på udbrud for at berolige kløe og hjælp i helingsprocessen.

Epsom Salts

Hvis du har herpes i dit kønsområde, lav et bad af Epsom-salte (magnesiumsulfat) og varmt vand. Sug i badet for at berolige og hjælpe med at helbrede dit herpesudbrud.

Æteriske olier som te-træolie kan dabbedes let på et herpesudbrud et par gange om dagen. Tea tree olie er et antiseptisk middel, der hjælper med at dræbe bakterier og holde området rent. Vitamin E olie, rosen hofter og oliven blad olie er også nyttige i helbredelse af huden efter et herpes udbrud.

Essentielle olier

Urter

Der er mange urter, der kan tages som kosttilskud derhjemme for at hjælpe herpes udbrud. Nogle eksempler er astragalus, lakridsrod, røde marinealger, spirulina, goldenseal, katteklo og johannesurt.

En sund kost for herpesudbrud bør omfatte frugt og grøntsager, fedtfattige mejeriprodukter og magert protein. Vælg fødevarer, der er højt i lysin, en aminosyre, der hjælper med at kontrollere herpesudbrud. Fødevarer højt i lysin omfatter oksekød, kylling, yoghurt og ost. Du kan også tage lysin i form af et tillæg. Koffein og alkohol bør indtages moderat. En sund livsstil inkluderer at holde stressniveauet nede og få tilstrækkelig hvile.

Bagepulver kan anvendes til herpes udbrud med en fugtig Q-Tip eller cottonball. Det hjælper med at tørre og helbrede området og kan hjælpe med at stoppe kløe. Majsstivelse kan anvendes på samme måde.

Sund kost og livsstil

Bagesoda og majsstivelse