Honning cayenne peber rense ingredienser

Oversigt

Stanley Burroughs udviklede Master Cleanse, almindeligvis kendt som limonade diæt, i et forsøg på at skabe en behandling for sår. Desværre forårsagede hans lægemiddel andre problemer for sine patienter og sig selv. Ifølge “Fitness” magasinet var Burroughs anklaget for ufrivilligt dødslag efter en mand med kræft, som Burroughs fodrede hans limonadeblanding som en behandling blev sygere og døde. For nylig er Master Cleanse blevet brugt som et forsøg på at tabe sig hurtigt, selv om det ikke anbefales. Limonadeblandingen omfatter citronsaft, ahornsirup, cayennepeper og vand. Undgå afvænningsrenser, medmindre det anbefales og overvåges af en læge.

Ahornsirup

Stanley Burroughs taler imod menneskeligt forbrug af honning, ved hjælp af ahornsirup som et naturligt sødemiddel i rensningen. Grad B sirup indeholder naturlige mineraler, syrer og vitaminer, der ikke er til stede i sirup i grad A. Maple sirup giver angiveligt nødvendige sukkerarter, kalorier og næringsstoffer, der bruges til at stimulere kroppen under rensningen. Mens ahornsirup indeholder nogle mineraler som kalium, natrium, calcium og jern, kan afvænningsdiet forårsage mangel på vitaminer eller forstyrre blodsukker eller natriumniveauer, ifølge Susan Moores, ernæringsrådgiver og talsmand for The American Diabetic Association.

Citronsaft

Rensen kalder for friskpresset, organisk citronsaft på grund af vitaminer og mineraler, der findes i citroner. Ifølge Burroughs kan flaske citronsaft eller koncentrater indeholde kemiske konserveringsmidler og additiver og giver ikke de samme fordele som frisk citronsaft. Selvom Burroughs hævder citronsaft renser fordøjelseskanalen under afgiften, rapporterer Dr. Ed Zimney, at citronsaft ikke er en potent nok syre til at give en afgiftende virkning.

Cayennepeber

Ifølge Burroughs fjerner friskmalet cayenne peber overskydende slim fra kroppen, mens rensning af fordøjelseskanalen, opløsning af toksinopbygning i tyktarmen. Cayenne peber indeholder også vitaminer B og C. Imidlertid kan forbrugende cayenne peber forårsage irritation af formen af ​​GI-kanalen, der potentielt forårsager diarré.

Vand

Ifølge Burroughs skylder vandet toksiner ud af kroppen. Limonadeblandingen indeholder 8 oz. Af koldt eller varmt, renset vand, der giver bunden af ​​drikken. Burroughs foreslår seks til 12 glas af hans limonadeblanding dagligt i ca. 10 dage. Vand, mens det er vigtigt, giver ingen næringsværdi. Selv om yderligere vand er anbefalet for at forhindre dehydrering, ofte hyppige tarmbevægelser forbundet med rensning ofte slippe kroppen af ​​essentielle næringsstoffer og elektrolytter. Selvom ubegrænsede mængder vand er tilladt, må der ikke gives anden mad eller drikke under rensningen. Langvarig kaloriebegrænsning kan forårsage irritabilitet, hovedpine, træthed, dehydrering og kropssmerter.