Liste over daglige behov for ældrepleje

Da vi alder, står vi ofte over for yderligere behov og udfordringer forbundet med at blive ældre. Hvis et familiemedlem, nabo eller ven har nået et punkt, hvor han har brug for hjælp til sin daglige rutine, skal du vide, hvad de daglige behov er. Tillad ham at være så uafhængig, mens han respekterer ham med de opgaver, der er blevet vanskelige.

Mobilitet er vigtig for ældre, selvom det kun er inden for deres egne omgivelser. Sørg for, at de er korrekt monteret til enten en kørestol, motoriseret mobilitetsstol, walker eller stok. Installer en kørestol rampe, håndskinner og bredere dørbrønde for at komme rundt om huset problemfri. En hospitalsseng, brusestol, elevator eller stativbøjle kan hjælpe med at komme op fra sengen eller forblive sikker i brusebadet.

Transport kan være livreddende til en ældre person. Hvis han ikke længere kan køre, sætte transport op, så han kan komme til og fra medicinske aftaler og fysioterapi. At have en vicevært eller assistent, der på visse dage besøger at tage en ældre person til at løbe ærinder, at deltage i en social funktion eller at gå til lægen, er gavnlig.

Seniorer har brug for ordentlig medicin for at forblive sund. Dette begynder med passende lægehjælp, såsom lægebesøg, tandpleje, fodpleje, øjenpleje, fysioterapi og psykiatrisk terapi, hvis det er nødvendigt. Hvis de har brug for hjælp til at tage deres piller eller give sig skud af insulin, kan et hjemmeplejeomsorgssystem måske være tilføjet til deres daglige plejeplan.

Personlig pleje er et vigtigt dagligt behov for seniorer. Hun kan få brug for hjælp med badning, dressing og personlig pleje. En hjemmepleje eller et andet familiemedlem kan hjælpe med disse opgaver, hvis det er nødvendigt.

En ældre person har brug for en god ernæring for at forblive sund og nyde et behageligt liv. Har en ernæringsekspert eller omsorgsperson gå over en daglig plan for at vide, hvilke fødevarer der passer bedst til personens livsstil. Måltider kan udarbejdes ugentligt, så det er lettere for senioren at varme og spise et varmt måltid hver dag. Programmer som måltider på hjul sikrer, at en ældre person modtager mindst ét ​​sundt måltid dagligt.

Mobilitet

Transport

Medicin

Personlig pleje

Ernæring