Indendørs icebreaker spil til børn

Oversigt

Nye sociale situationer, som den første skoledag, kan være skræmmende for børn. Heldigvis kan flere indendørs icebreaker spil bruges til at fremme socialisering og hjælpe børnene med at kende hinanden. Udover at kræve, at børnene interagerer, bemærker Family Education-hjemmesiden, at isbrydere også lærer børn, hvordan man følger regler, problemløser og forbedrer lyttefærdigheder.

Silly Detective

Spil et spændende spil detektiv for at hjælpe børnene med at blive mere komfortable i en social indstilling, foreslår EducationWorld-webstedet. Opret et clue-ark, der indeholder flere ufærdige sætninger, f.eks. “Min yndlingsdyr er ________” eller “Jeg vil være ______, når jeg vokser op.” Giv hvert barn en kopi af listen og fortæl dem alle at udfylde tæpperne lige så stille. Når alle er færdige, tag arkene og kryp dem op. Videregive hvert barn et anonymt kendingsark og meddele, at det er på tide at indsnævre mistænkte. Fortæl hvert barn at bevæge sig rundt i lokalet og stille spørgsmål, indtil hun regner ud, hvem hendes clue-ark tilhører. Når alle har fundet en skyldig, skal hvert barn introducere den “mistænkte” for hele gruppen. Du er sikker på at få nogle fnise, da de forsøger at finde ud af, hvem der er hvem.

Hvem er jeg?

Saml nogle papir, en pen, en hat og et bånd til at spille “Navn i en hat”, foreslår Disney Family Fun. Lad hvert barn skrive sit navn ned på et lille stykke papir og læg det i en hat. Til gengæld vælger du et navn fra hatten og binder det til et andet barns pande – uden at lade barnet se navnet på papiret. Fortæl børnene at blande sig og stille andre spørgsmål om navnet på panden. For eksempel kan hun spørge: “Har jeg blondt hår?” Eller “Er jeg kortere end dig?” Børnene skal alle fortsætte med at stille spørgsmål, indtil hver spiller opdager, hvis navn står på panden.

At kende dig

Opret en række bingokort, men i stedet for at bruge de traditionelle tal skal du skrive korte sætninger i hver boks. For eksempel “Jeg har en kattekatte”, “Jeg har en storebror” eller “Jeg kan lide grønne oliven”. Fortæl børnene at gå rundt i lokalet og bede andre børn om at underskrive bokse, der gælder for dem. Det første barn at have fem signerede firkanter i træk vinder spillet. Ikke kun er dette spil underholdende, det er en fantastisk måde for børn at lære mere om hinanden.